Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pendaftaran Workshop Sesi Pertama TCC
jare khususon nggo alumni,sma 1 ya kang ?
kazrib,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Oct 2011.
perlengkapane apa?
biasane sing jenenge workshop dewek juga melu praktek cilik2an ning TKP nggo alate dewek..

masa dikon nggawa buku karo pulpen tok Ngukuri batuk
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
@auzhee : ning nt pengin praktek ya gawa tengtop eh leptop dewek... ning pengin lenggang ya ura papa... asal kan mudeng bae lah materi ne...
hehe
Kamu tak perlu memiliki segalanya untuk bahagia, karena yang kamu butuh hanya seseorang yang mampu buatmu tersenyum disaat terluka.
btw biasane workshop hasil akhire kuwe selain dapet ilmu juga dapet 'kertas'
kiye ngko bisa olih 'kertas' apa belih? Ngikik
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
kertas sertipikat jare ura olih um... olie ilmu Nyengir
Kamu tak perlu memiliki segalanya untuk bahagia, karena yang kamu butuh hanya seseorang yang mampu buatmu tersenyum disaat terluka.
anggiti_ ya um...suwun....NyengirNyengir
hadapi yang ada di depan-tatap masa depan
FB
Blog
sing seka kalimantan pan melu, kira-kira disediakna bis jemputan ora yah? NyengirNyengir
linus,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Jan 2012.
#18
Update Info:
-----------------
Apabae mengkone sing ana neng workshop TCC 1:
- Presentasi nganggo LCD Proyektor dadi katon gede + bening
- TCCNote nggo setiap peserta
- banyu putih gelasan/wong
- Stiker keren (cutting+stiker workshop)
- Doorprize (Wireless modem, Flashdisk, Kaos TCC)
- Ilmu (secuil mbuapa)

NOTE:
- Jatah nggo peserta dibatasi, dadi monggo sing berminat melu langsung bae ndaftar aja nganti ora keduman.
- Stiker diluar acara workshop ora gratis alias kudu tuku Preeet
asik namane q wes terdaftar. . .
monggoh kyeh disambi ndisit Klepon
ghantexs16,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Sep 2010.
um pimen wes daftar durung ana neng hlaman siji Mikir
Facebook
INVISIBLE ora ngaruh karo rame/sepine forum tapi dopokane sing gawe rame


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)