Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pendaftaran Workshop Sesi Pertama TCC
lah kurang rame .... Ngikik maning
dangkati mning ngerek

sidane nggo smp sma ap smk anggota dwek tcc ?
Bingung Kyeh
sing pengen send KLEPON / klik SUWUN monggoh
sing pengen send SENDAL kudu ana alesan sing pas
daning kanclep yah ....
esuk esuk yuh ngerek
sing pengen send KLEPON / klik SUWUN monggoh
sing pengen send SENDAL kudu ana alesan sing pas
yuuuh pada daftar. sapa maning kie sing pan daftar. ketik WORKSHOP (SPASI) IDTCC

ngerek ngerek

Assalamualaikum
Aku pan melu oohh.... Es Teh
ashter,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak May 2011.
#45
@ashter: pan melu carane sms ndaftar ndisit wa...kae neng halaman siji ana carane Josss
gagyan ngerek dangkati pada daftar, pda ngumpul
pesbuke nyong
Hargailah waktu, Manfaatkan waktu, karna semua tidak bisa terulang kembali
ayo, daftar ooh yuh. ngerek

kueh kuota gari 3 uwong. iqbal tak termasuk daftar. wong panitia ka.

ayooo ooh yuh pada melu. ngerek
Assalamualaikum
#48
hiz kurang loro maning yuh esih ana rong slot gagiyan Girang nemen
melu ngerek ah ngerek

2 minggu maning ka Ngikik maning
sing pengen send KLEPON / klik SUWUN monggoh
sing pengen send SENDAL kudu ana alesan sing pas
tak bantu ngerek bal ngerek
masih ada waktu
pesbuke nyong
Hargailah waktu, Manfaatkan waktu, karna semua tidak bisa terulang kembali


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)