Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kenalan dhisit.....
(17-01-2012, 04:05 PM)ayiep_wawan Wrote: salamat datang kang indra... ibukotane daerah ndi? sugeng rawuh

Nyengir ng kelapa gading mas wawan
indrakecil,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Jan 2012.
Reply
(17-01-2012, 10:46 PM)budiman Wrote: sugeng rawuh indacilik ng TCC Nyengir

(17-01-2012, 11:15 PM)dhesy_didoonk Wrote: selamat datang diTCC sugeng rawuh

Es Teh matur suwun masbud & mbakdes ...
indrakecil,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Jan 2012.
Reply
selamat datang di TCC om indra cilik Nyengir
bersamamu itu sangat menyenangkan ^_^
Regards
animcuwiru

Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)