Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kenalan kyeehh....
maap, nyong tembe nggabung. misale ana kesalahan njaluk ngapurane sing gede nemen sung.....

Arane aku : Ghozali
alamat asline : desa bongkok kecamatan kramat kabupaten tegal
saiki tinggale neng cirebon,
bojone aku tembe siji, bojone aku wong cirebon asli
anak tembe siji

mekoten ke mawon nggih....
ghazalee,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Jan 2012.
Reply
#2
sugeng rawuh um Ghazalee salaman

hiz salah apa? urung" wis njaluk ngapura kaya mpok sapa kae lah sing neng Bajaj Bajuri qeqeqe

Owalah skang Bongkok yah, kayonge ana sedulure nyong neng Bongkok iz Mikir

monggo denak neng kene um Josss
Reply
[Image: welcome%2B-%2Bkz.png]



ning TCC ya
Es Teh



Aja Dibuka !! Nyengir



[Image: GarisSinar.gif]





aja klalen mampir mene, sing durung [Image: klik+disini.gif]


[Image: GarisSinar.gif]

[Image: acmilan.gif] [Image: acmilan.gif] [Image: acmilan.gif]


[Image: kembang-api.gif]




Reply
met kenal ya.. moga betah nang kene..

idup TCC... IDup TCC...
Okupasi Terapis
Reply
selamat datang sugeng rawuh
salam kenal Nyengir
aku WADON,aja dundang kang apamaning um
pesbuke nyong
Reply
selamat datang wong kramat Josss
Reply
selamat datang di TCC um ghazalee Es Teh
bersamamu itu sangat menyenangkan ^_^
Regards
animcuwiru

Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)