Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
njaluk tulung
Tulung,goletna aluni sma al-irsyad th97/98,kanggo sapa bae sedulur sing ngerti?
@achmad_471,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Jan 2012.
Reply
#2
wah sampeyan angkatan 97/98 ya um? Ngikik maning

monggo njenengan kenalan ndisit neng kene:
http://tegalcyber.org/perkenalan-f-4.html

nembe njenengan pan njaluk tulung apa pan ndopok ya afdhol Preeet

monggo kyeh ana dopokan alumni Al Irsyad:

http://tegalcyber.org/showthread.php?tid=5536


Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)