Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kenalan
mba mas, pan takon. carane gawe thread dwek pibe? ehee... katon nemen gaptek e
dudusapasapa,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Jan 2012.
bingung sung lah. biasa nyekel komik saiki nyekel ky kie. thread kue apa ya. haha. slam kenal go kabehane mba mas penghuni tcc.
dudusapasapa,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Jan 2012.
#23
sugeng rawuh wong pacul maning, paculisme yeah Ngikik maning Girang nemen
denak bae ning kene wis akeh wong Pacul ikian Guling-Guling

Quote:@dudusapasapa: wis keh nok aja minder, kalem bae, sing ngerti nuturi sing ora ngerti, dong pengin luwih blajaran forum kiye klik bae sing link "panduan" diwaca setitik setitik, dong ora ya bisa takon petugase neng kene (ngundange Modod=Moderator), kalem bae aja isin-isin, ngko angger ana petugase sing ora gelem nuturi apa judes wdulna bae maring ngresula ben di kuwes-kuwes Sudarmo (Supermoderator) apa Sutimin (Admin) e, adong konangan sesepuhe malah bisa dikon nguras kaligung qeqeqe


Wis ah pan ngruwel ndisit Turu
(19-01-2012, 01:24 PM)Mufidz_yarrikk Wrote: assalamualikum,,
kenalan yaaa, ndah tambah kenal
namane aku mufidZ
alamate neng pacul, talang, tegal
saiki aku lagi kuliah,,

ws yaa kenalane ,,,Es Teh

Sugeng rawuh ing TCC sugeng rawuh
Moga-moga bisa bermanfaat Es Teh
Bagus Zakaria,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Jan 2012.
met kenal sugeng rawuh nang TCC ya :)
Okupasi Terapis


Forum Jump:


Users browsing this thread: