Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Membedakan Kaca Dua Arah Atau Cermin
Fantastic

mantap nemen postingane...

ya gueehhh... mulane saiki akeh men pideo porno...
biasane kaca kwe di doloh nang villa sing nang pegununungan...

nyong tau dicritani daning wong soalen Ngikik
Kamu tak perlu memiliki segalanya untuk bahagia, karena yang kamu butuh hanya seseorang yang mampu buatmu tersenyum disaat terluka.
Reply
(26-01-2012, 07:47 AM)animcuwiru Wrote: ng tanggane umahe kancane aku ana sing jendela kacane kaya cermin berarti kuwe cermin dua arah yah? ngko adong dolan maning pan dicoba ahh kaya kuwe ora karo nyileh cermin,e kancane padakena Ngikik maning
iya um dijajal baen, mbokan bener

(26-01-2012, 08:47 AM)mendoan_anget Wrote: Fantastic

mantap nemen postingane...

ya gueehhh... mulane saiki akeh men pideo porno...
biasane kaca kwe di doloh nang villa sing nang pegununungan...

nyong tau dicritani daning wong soalen Ngikik

berarti "adegane'' asli ya? Ngikik
aku WADON,aja dundang kang apamaning um
pesbuke nyong
Reply
kadang nang kamar ganti pada pede nggaya karo narsis padahal mburine kaca ana penonton layar tancepe...Ngikik maning
Reply
wouow
ngko lah um poc sering kayak kuwe? Weee
aku WADON,aja dundang kang apamaning um
pesbuke nyong
Reply
hisss...angger nyong langsung mlebu action oh..ora nganggo lawang ikih...Guling-Guling
Reply
Brarti yen dipasang ning Kamar Mandi, Bisa nggo ngintip apa pimeen? Puyeng nemen
Contoh2 Skripsi wis Numpuk,, Kyeh didoli bae wiz mana Monggoo
Reply
um poc : wagu nemen yakin Guling-Guling
trojan : iya
aku WADON,aja dundang kang apamaning um
pesbuke nyong
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)