Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
bungkus rokok ? atau HP ?

keren ya?
aku WADON,aja dundang kang apamaning um
pesbuke nyong
Reply
keren,, kreatip nemen ah..
dong kayak kyeh berarti ora usah gawa loro2..

Hp skaligus Udud
Reply
mlebu Indonesia langsung best seller kyeh Ngikik maning
Reply
mbokan um kaiross arep bisnis kiye oh Ngikik
aku WADON,aja dundang kang apamaning um
pesbuke nyong
Reply
pengen tuku,tapi ngko diganyami sing ora udud..Bingung Kyeh
Reply
................ Puyeng nemen ......................
Contoh2 Skripsi wis Numpuk,, Kyeh didoli bae wiz mana Monggoo
Reply
(26-01-2012, 07:43 PM)Bodin_godog Wrote: mbokan um kaiross arep bisnis kiye oh Ngikik

emang tukune ning endi mba Bodin Godog ?? emang wis ana ning Tegal,, Nyengir


(27-01-2012, 11:16 PM)Poci Wrote: pengen tuku,tapi ngko diganyami sing ora udud..Bingung Kyeh

Jaman wis Merdeka ka um,,
ora usah wedi diganyami.. Ngikik maning

Reply
dong mene , ak pan tuku ahh, Nyengir, lumayan keren
pesbuke nyong
Hargailah waktu, Manfaatkan waktu, karna semua tidak bisa terulang kembali
Reply
(30-01-2012, 04:06 PM)kaiross zone Wrote: emang tukune ning endi mba Bodin Godog ?? emang wis ana ning Tegal,, Nyengir

embuh kuwe,, mbokan um kaiross arep bisnis kiye ya berarti pelopor Weee
tapi aja ding ngko selak akeh sing ngerokok
aku WADON,aja dundang kang apamaning um
pesbuke nyong
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: