Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
10 FAKTA TENTANG MINYAK
#1
Jakwir2 TCC Salam sayang
Minyak goreng kayane barang sing pasti pada ngerti kabeh lan kayane susah nglepas saka panganan sing dipangan dhewek. Ana bebarapa fakta sing menarik tentang minyak goreng. mbokan sing pengin ngerti monggo klik bae Nyengir


smoga bermanfaat Medang

"Kebenaranku kadang merupakan kesalahan, Kesalahan orang lain kadang merupakan kebenaran, Kebenaran hakiki hanya milik-Nya"
Reply
Berarti rata rata minyak ng pedagang makanan sg digoreng ora aman yah? Kan mesti dipake lwh saking 3 kali, Ngikik
"Orang sukses adalah orang yang dapat menghasilkan uang lebih banyak daripada yang istrinya habiskan"
pesbuke enyong
Reply
minyak sing nang awake dewek kira2 mambune tengik ora ya Xixi

aman ora aman sing penting mangan, Ngikik maning
This is Real life, so. Deal with it.
Reply
makane pas lg pd mangan nang lamongan, minyake dilodod warna ne kayak apa


Katisen
road to
6666th
Reply
wahh berarti minyak sing warnane iteng ketuweng ditambah mambune tengik wis ra layak ya? padahal akeh lho sing dodol panganan goreng-gorengan minyake kayak kuwe Mikir
aku WADON,aja dundang kang apamaning um
pesbuke nyong
Reply
#6
nyong pernah krungu jarene ana oknum pedagang gorengan, nganggone minyak goreng bekas restoran ayam sing terkenal, berita kiye mbuh bener apa ora, nyong ora ngerti soale nyong durung turun gunung nyelediki cool nemen
"Kebenaranku kadang merupakan kesalahan, Kesalahan orang lain kadang merupakan kebenaran, Kebenaran hakiki hanya milik-Nya"
Reply
Nyong biasa mangan ning Warung2 Lesehan, Mendoan Patang Lembaaar, Es Teh Rong geLaas, Rokoke TeLung Leeer.. Aman aman aja tuh! maLah Nikmaaat Es Teh
Ngacir
Contoh2 Skripsi wis Numpuk,, Kyeh didoli bae wiz mana Monggoo
Reply
Suwun go infone Um

Es Teh

Fantastic


BY:

HARUS DISIPLIN
Reply
sing sering nadah minyak sulingan bekas restoran siap saji ya biasane bakul chicken chicken nan kae lho
road to
6666th
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)