Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tragedi Cinta Berakhir dengan Bunuh Diri Lewat Status Facebook
(28-01-2012, 11:20 AM)leeya87 Wrote:
(28-01-2012, 08:15 AM)auzhee Wrote: daning raine sejen ya poto nduwur karo ngisor...
Ngikik
sing nduwur lagi nangis plus rambut awut2n, sing ngisor lagi hepi, ya sejen Nyengir

daning malah katon gembira foto sing nduwur?sing nang ngisor malah mrengut Bingung Kyeh


(28-01-2012, 04:03 PM)azzarika Wrote: ckckckck.. coba dang didonk sing nglompat seka lantai 14, mesti langsung membal menduwur maring lantai 41.. ekekeke

ora membal ah, angger didoonk tiba skan lante 41 ya efeke kaya armagendon oh Fantastic
Reply
Modode malahan melu" nggasak !!! kurang nguajaar Balang Sendal
Assalamualaikum
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)