Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[pendaftaran] penyiar TCC Radio
#31
dih omsani,,
senenge dilaraki tok
Palu2nan

neng ngarep wes ana syarate kuweh..
saya suka siomay
Reply
nyong melu ndaftar owh um. . .
wes ijin karo ketua TCC ne, um asline wong tegal
ghantexs16,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Sep 2010.
Reply
(01-02-2012, 08:07 PM)laksonoadi Wrote: dih omsani,,
senenge dilaraki tok
Palu2nan

neng ngarep wes ana syarate kuweh..

hahaha...ben rame trid e..
ra sida wes nggo sing enom2 bae...krasa tua

back to basic....
sing penting fullframe...
viva analog...
Reply
wokeh omsani karo um ghantexs16 tak catet
made in bali, wayan in jawa, putu in sumatera, gede in kalimantan, nyoman in irian, gede in flores, nengah in sulawesi, tapi ajie tetap in tegal
Reply
materi siaran apa bae yah? mbokan ana sing cocok,, tapi paling waktune sing ora cocok,,,
Setiap Kesuksesan berawal dari Usaha
Usaha bermula dari Cita - cita
Cita - cita Berawal dari Mimpi
Mimpi Bermula dari Tidur
Tidur dulu ahh..
biar Sukses....
Reply
oh ya nyong meLu usuL owh! Yen bisa ana Lagu2 LokaLe, ALias Band dewek, gadi sapa bae sing merasa due Band trus wis rekaman Lagune dewek,, Naaah Bisa di puter ning kene, Mbokan ana sing Pengin pada krungu Lagu2ne band ente.. misaL Bang Ayiep ndue Band arane Sendok Band, Atau Kang Yanu ndue Band arane Garpu Band,, Naah Asyik kan.. di puter kaaang.. Pimeeen?? Piben maning yah Medang
Contoh2 Skripsi wis Numpuk,, Kyeh didoli bae wiz mana Monggoo
Reply
materi ne ya karepe sing siaran ooh um prot hehe. waktu bisa fleksibel ngko diatur
made in bali, wayan in jawa, putu in sumatera, gede in kalimantan, nyoman in irian, gede in flores, nengah in sulawesi, tapi ajie tetap in tegal
Reply
nyong pengen owh, tapi yen ijin maring ketuane bokan rada angel, jarang balik tegal sih ya,

pibe kuwe? daftar olih? Nyengir

nyong ngerti sitik2 tentng dunia jawa, bokan bisa ngisi tentang jawa2 Nyengir
Reply
ndaftar nyong ya jie Nyengir

dawaaaaaaaa
"PENGALAMAN KUWE GURU PALING APIK, TAPI GURU SING APIK DURUNG TENTU BERPENGALAMAN"
Reply
(30-01-2012, 10:11 PM)iqbal Wrote: misale kongkon mangkat sms baen aring no hpne ak
087730037805

wihh ada nomer hape njlentrek, Ngikik sms aaah
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)