Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Perkenalan
Wink 
Assalamualaikum akang akang embak embak sedul sakaliyan

arep perkenalan, nama ne nyong B.R biasa diundang haha
wong tegal wis lawas cuma ora apal bahasa tegal nemen. soale nomaden sih uripe

suwun, Nyengir
Jabbawockeez,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Feb 2012.
Reply
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)