Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
nyong tulung di kancani lhen sedulur,,,
aku tah kayong rada kederrr,, sbenere,,, sung,,,,
donge pengine takon karosing luwih pengalaman,, cuma ora pada weruh umahe,,, takone ngkene bae ya,,,, aku pan takon tapi sampean aja dugaaaallll..... donge nang kene acarane ana apa bae???Medang
deddy lesmana,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Oct 2011.
Reply
Sugeng enjing Mas Deddy,
Maksude acara apa ya um ? nang kene endi ?
yen nang tegalcyber.org (dunia maya) acarane ya ndopok nang sotbok, posting, maca trit, gawe dopokan, kll,
hehe,
akeh kok um, TCC sering ngadakna kumpul2, ndopok bareng nang Kapyuk, cipokdud nang markas.
di add/follow bhae FB karo twiter / @tegalcyber um, eben yen ana acara sampeyan bisa melu ngramekna lan kumpul gamen keluarga tegalcyber.

ngono um hehe
Yen ana Panulisan sing ora sopan nyong njaluk pangapurane.
Reply
acarane pirang2..... (blonde Ngikik maning )


salaman sit karo sesepuh salaman
road to
6666th
Reply
Sugeng rawuh mas Dedi Nyengir

sing paling anyar pan ana Workshop session I..

Sumonggo Es Teh
Semuanya berawal dari hati
Semoga Allah selalu di hati ^_^
Reply
sugeng rawuh.

acarne akeh kang, pan ngerumpi yah kna monggo Paes
Assalamualaikum
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)