Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Afika [Oreo] masa Depan + Pict
ora pas ah.. masa gedene kaya kuwe Ngukuri batuk
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
gedene daning kaya tukang pijet sing mbang wetan yak...
Fantastic
urip sing ikhlas lan legowo

>> Ef-Be ne aku
Reply
(08-02-2012, 07:00 AM)iqbal Wrote: muga muga adine wadonne ak imut kaya kue Amin

Aamiiin Nyengir
Imut kayak sing foto duwur apa ngisor? XixiNgacir

Kon pan nduwe adi Bal?
Semuanya berawal dari hati
Semoga Allah selalu di hati ^_^
Reply
hahahai..

foto seka TS karo um ibnu jelas beda.. deleng backrgrounde wis beda.. hayoo cari perbedaane..
Okupasi Terapis
Reply
Bisane komentare pada serius2 nemen sih??
yaah jelas sejen,, wong arane be Guyon.. deleng bae melebune lawakan.. wkwkw.. Guling-Guling



(07-02-2012, 10:17 PM)Scyferdz Wrote: wakwakwa.. Om kairozz..
kuwi Fan Sign-e kayane Dejavu.. Es Teh

' Fan Sign-e kayane Dejavu ' , kyeh kamsude apa um??


(08-02-2012, 09:09 AM)ibnu19 Wrote: fotone isine promosi terselubung :celengdehs

melas afiqah...fotone ditambah2i nggo promosi Isin nemen




kyeh um Benu, radan sensi ah.. Es Teh
cuma tulisan Blog saja koq , kan itung2 woro2 bloge dhewek.. kecuali dikasih Link.. Xixi

Reply
@ mba depi ...
ya kaya afika nduwur oh ...

ak ndue adi 2 taun mba Nyengir
sing pengen send KLEPON / klik SUWUN monggoh
sing pengen send SENDAL kudu ana alesan sing pas
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)