Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
tarok Beda AgamA
bubar bae, yen cewene gelem melu agamane dewek dilanjut bae, gampang, insyallah yen milih dalan sing bener mengko olih gantine sing bener Amin
Reply
tp dong masalah agama tah emang angel wo.. mending ya bubar, mbariken esih Na sing lain.. sukur sukur olih hidayah pindah agama
jare dosen psycologine ak. Xixi
pesbuke nyong
Hargailah waktu, Manfaatkan waktu, karna semua tidak bisa terulang kembali
Reply
mbokan pan serius kiye salah siji kudu ngalah um,,,
yen ora mending lubar bae, melas sampeyane juga melas taroke sampeyan
aja sampai runtang runtung kesuwen tapi laka tujuane
lebih baik sakit sekarang daripada mati kemudian
kaya lirik lagu " cinta tak harus memiliki " mbuh sing nembang sapa

Josss

FB ne Enyong
Tegal Cyber Community on Youtube
Hidup itu harus bergerak, diam berarti mati.....!!!

Reply
Selama ana sing seiman knpa ndadak karo sing rak seiman.. Gitu aja repot...
Annisa Ayu Yunita
a.k.a ayunii
BLOG|| FB||YM
Reply
mbak ayuni : kadang cinta susah ditebak mba,,,,pengine ya mungkin sing seiman heheJosss
FB ne Enyong
Tegal Cyber Community on Youtube
Hidup itu harus bergerak, diam berarti mati.....!!!

Reply
nek cinta memang ora ngarti tibane mare sapa. tapi ya dewek juga mikir-mikir oh. sakirane pacaran mung nggo dolanan tok laka tujuan sing pasti ya mending lubar. pacaran beda agama ngko tujuane pasti ora? bisa seiman? atau tetep bersatu lain iman?

aku WADON,aja dundang kang apamaning um
pesbuke nyong
Reply
hiss cinta ya ndeleng ndeleng lah, masa ujug2 langsung "aku cinta padamu" tah somplak o..
kcuali kalo cinta itu main main tok, ndeleng sing blingbling langsung i love you wkwkwkwkwkwk Ngikik maning
aku pribadi sih dong weruh sing bling bling begitu ngerti sejen imane langsung sadar diri dan menjauh Nyengir
soale jare ibune aku "sing se iman be esih pating tlektek ka yah, kcuali gari siji siji ne nembe dipikirna maning Guling-Guling <<--soale adine aku tau pacaran karo sing sejen agama...
Annisa Ayu Yunita
a.k.a ayunii
BLOG|| FB||YM
Reply
waah enggal pada karo kisahe nyong! Tapi yen nyong agak keras & Berusaha! priben supaya mantane aq sing ketarik manjing agamaku,, Tapi nasib berkata lain,, Taroke aq wis pan setuju manjing agamaku, Tapi wong tuane kueee.. ora setuju.. intine ya cobaa ente sing narik taroke ente eben manjing agamane ente.. Sukur2 bisa ketarik! Asal aja sebalikeee ente malah sing ketarik agama tarok! Woooh Coba baee bismiLahh.. Yuh Tariiik! Wis ana TaLinee?? Kyeeh Tali rafiaa.. Tariiiik yuuh! Xixi

Sejak dulu beginilah cinta beda agama,, Deritanya tiada akhiiir Kejem ah..

Ngacir
Contoh2 Skripsi wis Numpuk,, Kyeh didoli bae wiz mana Monggoo
Reply
kata kuncine sing se iman be esih pating tlektek ka yah, kcuali gari siji siji ne nembe dipikirna maning , sesuai pernyataan te ayuni
aku WADON,aja dundang kang apamaning um
pesbuke nyong
Reply
trus dong ngomong cinta,cinta kuwe ra memaksa lah... ra maksa maksa kudu melu agamane sapa sapa..
ayolah,, neng indonesia ana 239.870.940 uwong jon!!
neng dunia ana 6.840.507.000 uwong sing kedaptar neng public data,, loken laka liyane....
Annisa Ayu Yunita
a.k.a ayunii
BLOG|| FB||YM
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)