Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Slide Info + Tutorial
#1
Assalamu'alaikum kang/yu

Dalam rangka luwih nggencarna promosi TCC maring saantero Tegal, Indonesia, karo dunia, nyong nggawe rong slide kyeh. Tujuane nggo mein ngerti penjelasan maring wong Tegal kabeh. Ora terbatas sing wis gabung ning forum. Soale memang tujuane dewek mein pemahaman karo informasi detail ben pada gelem daptar karo melu ndopok ning forum kiye.

File kiye wis tak doloh ning file sharing. Monggoh diinformasikna maring kanca-kancane njenengan kabeh, nggo media apa bae. Facebook bisa. Ning milis juga bisa. Pan ngetik nggo sms ya urapapa. Ben langsung pada download, diwaca, trus bisa disebarna seantero Tegal, Indonesia karo dunia. Tinggal copy-paste maring komputer apa liyane. Promosi TCC dadi luwih cepet.

1. TCC - Sekapur Sirih
Isine penjelasan singkat tentang TCC. Arane nggo kenalan maring wong anyar.
Power Point 2010: http://www.ziddu.com/download/9112589/TC...0.zip.html
Power Point 2007: http://www.ziddu.com/download/9112588/TC...7.zip.html
Power Point 2003: http://www.ziddu.com/download/9112587/TC...3.zip.html
PDF: http://www.ziddu.com/download/9112583/TC...h.zip.html

2. TCC - Manual Forum
Isine tentang cara-cara nggo menggunakan TCC. Sing fungsi2-fungsi dasar ndisit sebagai member.
Power Point 2010: http://www.ziddu.com/download/9112590/TC...0.zip.html
Power Point 2007: http://www.ziddu.com/download/9112586/TC...7.zip.html
Power Point 2003: http://www.ziddu.com/download/9112584/TC...3.zip.html
PDF: http://www.ziddu.com/download/9112585/TC...m.zip.html

Salam Medang karo Klepon !!! Ngikik maning

Jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing mbangun Tegal??
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
Reply
Es Teh
kayong rengosan um apip,
berez ah ora salah TCC dwe sampeyan Klepon
DON'T JUDGE A BOY BY HIS KOLOR
Reply
#3
mantab min,,,,,

suwun.. gawe sing thread sisan min...
eben ura sah donlod2an...
saya suka siomay
Reply
#4
nyong ngincer sing durung teka mene kang. jaba pan gawe petunjuke ning kene, sumonggoh liyane kyeh. bagi2 amal Nyengir
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
Reply
#5
kaya kiye kyeh sing ditunggu :cool:
sing liyane ayo berkreasi Medang
"Kebenaranku kadang merupakan kesalahan, Kesalahan orang lain kadang merupakan kebenaran, Kebenaran hakiki hanya milik-Nya"
Reply
#6
Ora pan muji2 lah... Mengko berubah maring wujud asline.. Ngikik

Masing2 pengurus kudu nduwe instink apa sing kudu dilakokna..
Lan kanthi ikhlas tanpa batas...

Es Teh
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^
Reply
mangstab um timine ah....
tapi angger wis urusan download mendownload modeme nyong ora sanggup...Mewek
Reply
edaaaaaaaannn slide akeh nemen keh. mantep um min-ap Josss
semoga membere tcc tambah akeh nemen. Amin
...tak ada yang lebih bijak dari hujan bulan Juni, dihapusnya jejeak-jejak kakinya yang ragu-ragu di jalan itu... (Sapardi Djoko Damono)
Reply
#9
alhamdulillah...

yuh tambah sregep maning ngurus TCC...
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
Reply
#10
nyong melu ngerek maning dopokan kiye. mumpung akeh sing nembe gabung, dadine bisa mbaca tutorial singkat TCC girang
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)