Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Slide Info + Tutorial
Bang afif, ka daning file not found sih. Aku pengin donlod juga oh.. ngosek
Dari hp, oleh hp, dan untuk hp
Reply
#12
wah, wis lawas ndean dihapus daning admine. ngko tak doloh maning wis, jaba ana laptop. saiki lagi ora nyekel laptop
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
Reply
Ndalahe nang mediafire mboran oh kang, endah ora dihapus admin ning laka sing donlod...
Dari hp, oleh hp, dan untuk hp
Reply
ngerek ah apik nggo wong anyar kyeh Josss
sing pengen send KLEPON / klik SUWUN monggoh
sing pengen send SENDAL kudu ana alesan sing pas
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)