Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tulung . . .!!
mohon solusi....
discreen shot ya prcuma... coz ora kedetect sma sekali...
kecuali ora conect tak screen shot isa... ampunnnnnn
yugo berit,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Jan 2012.
Reply
sedurunge kasus kiye modem.e jalan ora um?

coba modem.e aja dipasang
trus uninstall software modem,e
trus pc.ne bersihi nggo ccleaner ya kena registry.ne jg bersihi (golet ng filehippo.com ana oh) sawise kuwe colokna modem nginstall driver kaya biasane

oh iya pan takon lampu modem.e njennengan murub belih? (nek ora murub blas mbokan konektor usb sing sikil VCC (tegangan + utawan GND (ground) tugel apa ora konek) wis monggo Es Teh
bersamamu itu sangat menyenangkan ^_^
Regards
animcuwiru

Reply
kayane emang komponen nang njerone kaya wez lemah um...
soale wingi tak bongkar tak tes lampune kiyep2... sing bisa ndandani komponen modem spa yah.... ampunnnnnn
yugo berit,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Jan 2012.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)