Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Afika versi ne nyong om,,,,
Wink 
sori keh,,mumpung akeh afika nyong melu2 yak...hehhe Ngikik maning

sori um ngger elek...kur pengen rada gaul Nyengir
:::::Gagah ora Gagah sing penting Urip:::::
Reply
wah gila

keren banget nih Josss
road to
6666th
Reply
bwahahaha afika maning afika maning Nyengir
Reply
lebih lucu um bagrex nya...Ngguyu
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)