Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
java script
Assalamualaikum.wr.wb para master tegal cyber Nyengir aku wong anyar tor bodoh arep melu njaluk tulung . . . . . . . Tulungi ya para master.

Www://d1gdo.com/admin/

Tulung di jelas na ya para master Nyengir
bennz covalent,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Feb 2012.
Reply
kue Apa wa .. .. . . . .. . . . . Nyengir
TEGAL
Reply
Embuh um. . .aku ora ngerti. Aku wong bodoh. . . .mangkane butuh penjelasan um Nyengir
bennz covalent,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Feb 2012.
Reply
pertanyaane ora jelas mas..
SUCCES is NOT always what you SEE
Reply
Uwis coba di klik pa urung mbak :(
bennz covalent,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Feb 2012.
Reply
#6
kiye pang ngerjani pa pimen kiyeh
Mikir
saya suka siomay
Reply
wes ora heran karo link-link ky kuwe.... donk pan takon kuwe mksde apa mending dibuka dewek bae trs di sreenshot oh aja ngongkon wong liya sing kon mbuka?
gawe thread sing bermanfaat jhon... arip
Reply
Jebet kye ya? Patak Sendal
"Orang sukses adalah orang yang dapat menghasilkan uang lebih banyak daripada yang istrinya habiskan"
pesbuke enyong
Reply
Kuwe gawene pimen yak. . .enyong pemake hp um.ora bs kaya kue.sekren sut be ora ngarti . . . .pengen takon.cra gawene pimen yak. . . . .
bennz covalent,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Feb 2012.
Reply
#10
owh takon??
tak jawab kaya kiye bae,,

njenengan Online seka PC
bar kuwe nonaktifna javascripte..
bar kuwe deleng skrip website-e
ngko katon
jikut sing perlu2 bae...

ngko di save neng website e ente..
-rampung


monggoh dijajal..
wis tak jawab kuweh..
saya suka siomay
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)