Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kenal akeunnnn
nama : abeet
alamat : tirus
motto : hayu tetap semangat
fb ne aku arane : 081542070289 hehehe
no hp ne aku nduwur
aku wis lulus kul tahun 2010.
lulusan IT (mbokan ana bid. IT neng tegal aku pan manjing) bagi-bagi ya..thanks
kerjaane aku saiki nganggur. (asli lagi luruh)
sampun niku mawon kulo bade Medang
abeet_223,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Feb 2012.
Reply
(26-02-2012, 01:06 PM)abeet_223 Wrote: nama : abeet
alamat : tirus
motto : hayu tetap semangat
fb ne aku arane : 081542070289 hehehe
no hp ne aku nduwur
aku wis lulus kul tahun 2010.
lulusan IT (mbokan ana bid. IT neng tegal aku pan manjing) bagi-bagi ya..thanks
kerjaane aku saiki nganggur. (asli lagi luruh)
sampun niku mawon kulo bade Medang

Semoga bsa berkarya ning TCC Bos......

Es Teh Es Teh Es Teh
Reply
FBne arane nomber khenpun? Mikir
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
ana lulusan IT maning ah, Josss nemen tegal penuh dgn sarjana IT ampunnnnnn
Reply
(26-02-2012, 02:41 PM)auzhee Wrote: FBne arane nomber khenpun? Mikir

hahhaha maksude eben sms apa nelfon ning pan ngerti fb ne aku dadi cepet kenal hahaha
monggo Medang


(26-02-2012, 02:51 PM)tahuaci Wrote: ana lulusan IT maning ah, Josss nemen tegal penuh dgn sarjana IT ampunnnnnn

darani o... yuh Es Teh IT jepet mbuapa john hoooo tapi laka apa2ne karo sing duwur kiye asli ampunnnnnn
abeet_223,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Feb 2012.
Reply
iz sing nduwur ndi?
yen nyong malah kuliahe basa jawa jon Nyengir
Reply
Reply
selamat datang master IT... salaman
mari saling belajar bersama [/quote]dan saling membagi ilmu yg bermanfaat.. Josss
Dimana ada kesulitan, disitu ada kemudahan . Berusahalah....!!! pasti Kita mampu, kita Bisa...........!!!
FB'e Nyong
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)