Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 4 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kampus Manakah yang Paling Baik Untukqu?!
(27-02-2012, 12:18 PM)isma sofa Wrote: donk aq pribadi pan kulaih neng ndi bae ora mslh...sing penting sanggup mbayar kuliahe ora ngutang... Ngikik maning

trs juga blm tentu kuliah neng kampus ternama kuwe ana hasile... bs juga luwih pnter bocah sing kuliah neng kmpus biasa,..tergantung niate kang.. Josss

Mantap gan Josss
Contoh2 Skripsi wis Numpuk,, Kyeh didoli bae wiz mana Monggoo
Reply


Messages In This Thread
RE: Lebih Hebat manakah? Kampus besar atau kampus keciL?! - by Trojan Horse - 28-02-2012, 01:13 PM

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)