Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 4 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kampus Manakah yang Paling Baik Untukqu?!
maning-maning geger almamater Ngukuri batuk
bagi aku sing penting hasil ilmune bisa nggo kerja sawise lulus. sing penting ilmu karo ijasahe diakui.kuwe cukup Nyengir
aku WADON,aja dundang kang apamaning um
pesbuke nyong
Reply


Messages In This Thread
RE: Kampus Manakah yang Paling Baik Untukqu?! - by Bodin_godog - 28-02-2012, 06:21 PM

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)