Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pan ngedol DSLR Murah(BU)
KANG,pan takon Toko DSLR ning tegal ning endi??? aq pan ngedol CANON EOS 350D KIT.minggu esuk pan balik skalian perpanjang SIM.. MBOKAT ANA SING NAKSIR kyeh nomere aq 087830643799. njaluk bantuane yah kang...Es TehEs TehEs TehKleponKlepon
andricupliz,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Mar 2012.
Reply
gambar karo regane endi kang Nyengir
TEGAL
Reply
Barang sing pan didoL di foto disit, trus di ApLod, Naah baru ngko Link gambare dipasang ning kenee,, di tuduhna ning kenee,, Mbokan ning kene ana sing Minaat,, skaLian Regane dipasaang, Gadine wong2 sing Minat ora pada Penasaraaan! Monggooo di foto disiiit barangee, Bingung? Pan moto Laka kodake?? Laah Jaman saiki tah ora usah Reka2,, Gari nganggo Kamera Hp mbuapaaa arane tah nggo Katon2! ya beLih?! Nyengir Gedeg-gedeg Monggooo di tunggu gambareee Medang
Contoh2 Skripsi wis Numpuk,, Kyeh didoli bae wiz mana Monggoo
Reply
#4
iya iz mas andri dilengkapi ndisit..

mbokan nyong minat Nyengir
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^
Reply
Photo 


iyaaa kang makasih yaah go info2ne..maklum enyong anyar ning forum kie...hurung baca cara upload gambare
andricupliz,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Mar 2012.
Reply
(01-03-2012, 02:10 PM)andricupliz Wrote: iyaaa kang makasih yaah go info2ne..maklum enyong anyar ning forum kie...hurung baca cara upload gambare

Ya di ApLod ning Fesbuuuk! NgapLod Foto ning Fesbuk Bisa oyaa?! Ora bisa ya kebangeten! NonAktifna bae fesbuke! Xixi Fesbuke ente apa owh?? Pan tak Add kyeeeh! Mbokan Aq minaat! Fesbuke ente apaaa?? Ora sabaran
Contoh2 Skripsi wis Numpuk,, Kyeh didoli bae wiz mana Monggoo
Reply
Wink 

http://tegalcyber.org/images/smilies/esteh1.gif
iya kang.. q pengen weruh gambare.. truss pira regane....??
awal,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Feb 2012.
Reply
akang akang maksih go respon respon sing ramah nemen,pada takon gambar camerane aq yah..akang bisa ngileng ning facebooke aq. andri.cupliz[at]yahoo.co.uk silahkan bisa dilihat judul albume jualan kaskus. regane 2.6 nego alus..wis olih memori 8gb,UV KENKO,TAS mantep wiiss..aq pan upgreed canon 550D,kurang duit.

maksih ya akang,mas,um,mba ayuu
Es TehEs TehEs Teh
andricupliz,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Mar 2012.
Reply
semoga cepet payu um Nyengir

ngerek
.
.

this is my signature
.
.


Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)