Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Takon kumunitas Photography ning TEGAL
KANG,komunitas fotografi ning tegal ning endi yah?? atau TOKO camera DSLR ning tegal ning endi yah????Es TehEs TehEs Teh
andricupliz,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Mar 2012.
Reply
TEPO's
http://www.facebook.com/home.php?sk=grou...7036525675


sing aku tau takon2 ning toko
-sinar jaya digital jejere toko makmur, tapi stok e limited karena toko campuran laptop + kamera
-yenpop, tapi kudune indent (pesen disit yen pan tuku)
jare juga ana ning TJIOE photo veteran

monggo diskecakakane
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)