Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Adat kenalan sit...
(26-03-2010, 12:05 PM)masindra Wrote: Ow, cah kiye tah nyong paham..
Kumpulane linus oya.. Ngikik
welkam... sing tau ketemu ning warung mangan pinggir dalan.. Nyengir

cikarang Es Teh

iya kuliahe bareng linus...
Ohhh... iya nyong kelingan...
tos ndisit mas Es Teh
he3...Nyengir
redsda,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Mar 2010.
#12
welkam neng TCC jon Josss
aja klalen posting sing akeh lan manfaat yah Medang
"Kebenaranku kadang merupakan kesalahan, Kesalahan orang lain kadang merupakan kebenaran, Kebenaran hakiki hanya milik-Nya"
ngerek ngerek ngerek
monggoh kang disambi Es Teh garo Nyate ndisit
WAR WER HAD JUST BEGUN


Ente nyamplong watu, ente tak samplong kembang.
Lan tak pastikna pote melu kegawa
#14
welkam kang danang, digawe penak ning kene ya...

dijaki kanca2ne ben langgeng ndopok ning kene. nggawa Medang karo Klepon ya ora papa qeqeqe
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)