Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kenalan ah
#11
sugeng rawuh neng tcc apip maning jan Guling-Guling
.:: my heart just for one girl ::.
MOZZERO PENYERAP TAR DAN NIKOTIN
#12
kae sing ngomong apip sewu 3, kudune disamplong lemari kae qeqeqe

kyeh sudarmo aja cekakakan bae, kerja sing mbener mana, patroli kang Guling-Guling
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)