Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TEGALCYBER IS UNITY OF TEGAL
(02-04-2010, 08:13 PM)tkid Wrote: mung ndeleng2 tok ya ora papa yu.. :cool:
nyong ya seneng e mung ndeleng2 tok ka..

tapi dong duwe info apa mbuapa ya digawe bae trit e ya yu..
ben rame ngono.. ben aja bocah alumni smansa ato smp 2 bae sing ngoceh2 ndopok2.. Weee
suwe2 nyong ya bosen jg ndelengi sing ndopok wong e kuwe2 bae.. Nyengir

haha ...aja gelem kalah o0o mugane...dadikna motifasi nggo ngejaki ceteme njenengan2 kabeh ben pada melu...
melu ngramekna...tapi aja nganti ngko malah perang dewek...melas timine wis pada tuwa....qeqeqe
ari esih mempermasalhna sekan ndi asale,pime pan mbangun Tegal??pime Tegal pan maju??
terutama nggo wong sing merantau nang daerah semarangan ya,pime pan solid??
Reply
wes keh,,saiki ke nang kene aja seneng mbedak2na,,,
kiye forum bebas,,nggo wong tegal khusus e,,,
kabeh2 sedulur nang kene...okeh??
Bersenang-senang Dahulu....
Berbahagia Kemudian...
Reply
(04-04-2010, 08:00 PM)Poci Wrote:
(02-04-2010, 08:13 PM)tkid Wrote: mung ndeleng2 tok ya ora papa yu.. :cool:
nyong ya seneng e mung ndeleng2 tok ka..

tapi dong duwe info apa mbuapa ya digawe bae trit e ya yu..
ben rame ngono.. ben aja bocah alumni smansa ato smp 2 bae sing ngoceh2 ndopok2.. Weee
suwe2 nyong ya bosen jg ndelengi sing ndopok wong e kuwe2 bae.. Nyengir

haha ...aja gelem kalah o0o mugane...dadikna motifasi nggo ngejaki ceteme njenengan2 kabeh ben pada melu...
melu ngramekna...tapi aja nganti ngko malah perang dewek...melas timine wis pada tuwa....qeqeqe
ari esih mempermasalhna sekan ndi asale,pime pan mbangun Tegal??pime Tegal pan maju??
terutama nggo wong sing merantau nang daerah semarangan ya,pime pan solid??

ora kepimen2 kang.. Weee
nyong durung pengin ngejak2i wong2.. Weee
paling cuma nyepam2 dong sempet nang group2 tegal. Nyengir
Perokok itu penjahat, harus dimusnahkan.
terima kasih telah membuang asap pada tempatnya.
Reply
(04-04-2010, 11:20 PM)tkid Wrote: ora kepimen2 kang.. Weee
nyong durung pengin ngejak2i wong2.. Weee
paling cuma nyepam2 dong sempet nang group2 tegal. Nyengir

sante bae jon. setahun maneng be bisa penuh wong2 ora full bocah bocah SMA sing cedeke kolam renang samudera tok. hihihihi Palu2nan

karena forum kye enak go refreshing n having so muaaaach fun.... :)
"Nang TCC Tempate Nulis, Medang, Ndopok, Seduluran..."
Reply
angger wis pada ngumpul kan nikmat nemen belih??apa maning misale pan touring-touring,kena mbooking sepur sa stasiune....qeqeqe
Reply
dong 600 wong dikumpulna kiye bisa rame nemen sung qeqeqe
...tak ada yang lebih bijak dari hujan bulan Juni, dihapusnya jejeak-jejak kakinya yang ragu-ragu di jalan itu... (Sapardi Djoko Damono)
Reply
ngko wes pesta pernikahan e nyong,,,tak gawe trit nang kene,,,

Mbayangna padahal calone be urung ana qeqeqe
Bersenang-senang Dahulu....
Berbahagia Kemudian...
Reply
koen tah saiki mikire mbojo baen dol...

kuwe nang grup FB anggotane ana sewu luwih kueh....Ngikik
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)