Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nembe pan belajaran mlebu..kon kenalan ndisit jare...
Assalamu'alaikum
Halo...mas..mas..mba..mba...kabehane...nyong pan belajaran mlebu forum gyeh..tapi tah jare kon kenalan ndisit...
nama : Afri
umur : 23
jk : lelaki perjaka
asal : mejabung...alias table..bro..
domisili : jakarta
pekerjaan : dodolan pompa
alasan gabung : nggolet kanca akeh...kon Apip mlebu...
hobby : baL-baLan...
facebook : -
friendster : -
ym : afree_nynk
#2
wa'alaikumsalam wr wb...

hahhaa, apip sing endi kang afri... ana 3 apip ning kene...

ya wis, digawe penak ya kang...
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
#3
wa'alaikumsalam wr wb...

Ning kene laka suket freez..

anane Nyate ndisit qeqeqe

Welkom wez....
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^
#4
sugeng rawuh jon Afri Ngikik
daning avatare ndekene darmono sih Guling-Guling

gagiyan Medang ndisit kye mene
.:: my heart just for one girl ::.
MOZZERO PENYERAP TAR DAN NIKOTIN
Ader..sing arane Apip 3...berarti pasaran nemen oh nama Apip kuwe ya...
Kye ceritane lagi bertandang..kencan karo Benehime..dadine diwarai sitik..sitik..hahahaha
Josss
Nginung ndisit aaah..ben ora ngantuuuk
#6
oo lgi maho karo benihime ya jon Guling-Guling
.:: my heart just for one girl ::.
MOZZERO PENYERAP TAR DAN NIKOTIN
welKooom bozz...

NyikepNyikep

wis gagian di gelar lapake...
medang Josss disit uwis Ngelih kie....

btw Maho apa sih..??
DenBagus,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Mar 2010.
welkom2 om,,monggo di enak bae nang kene...

Es Teh Ngelih Mangan Nyate ndisit
Bersenang-senang Dahulu....
Berbahagia Kemudian...
#9
Walkam neng TCC jon Josss
Aja klalen posting sing akeh lan manfaat Medang
"Kebenaranku kadang merupakan kesalahan, Kesalahan orang lain kadang merupakan kebenaran, Kebenaran hakiki hanya milik-Nya"
keset kangJosss
keset=welcome Nyengir
yuh mblengong ndisit karo moci


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)