Posting Balesan 
 
Reting Dopokan:
  • 0 meon suara - 0 Rata-rata
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[jual] Kaos Galgil Edisi Juli
09-07-2012, 12:17 PM
Posting: #1
[jual] Kaos Galgil Edisi Juli
halo, ketemu maning karo um galgil kyeh, wkwkwkwk....

um galgil duwe stok kaos anyar. contone ana ng ngisor. detaile bisa dideleng ning kene, facebook: Kaos Galgil, atawa twitter: @kaosgalgil



[Gambar: 409708_425007490883547_1120922674_n.jpg]




[Gambar: 487773_425078644209765_1307531284_n.jpg]




[Gambar: 602312_425009310883365_684074238_n.jpg]
facebook: Kaos Galgil
twitter: @kaosgalgil

Goleti kabeh postingan seka pengguna kiye
Add Thank You Kutip pesan kiye neng balesan
[+] 2 users say Thank You to GalGil for this post
24-07-2012, 04:50 PM
Posting: #2
RE: [jual] Kaos Galgil Edisi Juli
apik sung kaose...
tukune ng ndi kuwe. alamte>>
alikogia,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Jun 2011.

Goleti kabeh postingan seka pengguna kiye
Add Thank You Kutip pesan kiye neng balesan
24-07-2012, 06:28 PM
Posting: #3
RE: [jual] Kaos Galgil Edisi Juli
keren nemen sung.. mengko yen bada aku pan tuku ah..

Dolan maring website pengguna kiye Goleti kabeh postingan seka pengguna kiye
Add Thank You Kutip pesan kiye neng balesan
24-07-2012, 11:11 PM
Posting: #4
RE: [jual] Kaos Galgil Edisi Juli
kang.... pesen kaos design dewek siji bisa ora kang

sing manuk dugal ukuran bocah kelas siji SD ana ora kang
hidup adalah senda gurau

Goleti kabeh postingan seka pengguna kiye
Add Thank You Kutip pesan kiye neng balesan
25-07-2012, 06:58 AM
Posting: #5
RE: [jual] Kaos Galgil Edisi Juli
pesen Kaose skaLian kata2ne sing dewek oLiiih um?? Piben maning yah
Goleti kabeh postingan seka pengguna kiye
Add Thank You Kutip pesan kiye neng balesan
Posting Balesan 


Maring Forum:


Hubungi Kami | Forume Wong Tegal lan Sekitare | Menduwur | Maring Konten | Mobile Version | Sindikasi RSS