Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dari Industri Tegal hingga ke Worldbank
waaah, nah kuwe perlu dilestarikaaan Nyengir

tpi wes terkenal ding yahh.. ana sing go international ora yagh kuwe poci? Nyengir
gilang onta
Reply
(05-04-2010, 04:45 PM)anyamuk Wrote: guuuuduuuu, kuwe tah sejen maning oh, ana jasa pelapisan logam, cedeke hotel saudara sing cet e pink kaeeee, mbang kono nan lah pokoke,
LIK be ora berfungsi ka saiki, malah gadi tempat tilangan tok nang kono. pimen yah ben lik e bisa urip, rada angel kayonge Ngukuri batuk

kuwe menurute aku salah pemilihan lokasi. tak anggep kwe strategi pemerintah sing kurang berhasil dalam pemilihan lokasi industri. asline ya kudune nang Adiwerna apa Kecamatan Talang soalen tingkat angka industri paling gede ya nang kono

(06-04-2010, 04:49 PM)zoelzul Wrote: pentol nemen ah postinge...
Klepon
sit ah

btw, angger kota Tegal industrine apa ya?

kurang faham aku mas. sengertine aku ana nang Cempaka sing gaweni alat2 kaya mesin2e nah hebat maneng beleh. dudu gawe barang outpute tapi gawe mesin2e kaya model pon otomatis, mesin bubut, dsb

ana juga industri tenun sampoerna kayane sing nang poso apa yah???



(10-04-2010, 09:59 PM)ontachez Wrote: waaah, nah kuwe perlu dilestarikaaan Nyengir

tpi wes terkenal ding yahh.. ana sing go international ora yagh kuwe poci? Nyengir

go internasional??? kayane durung jon.. musti terus dipromosikna trus...
"Nang TCC Tempate Nulis, Medang, Ndopok, Seduluran..."
Reply
#13
hebat ah tegal :cool:
worlbank nggawe penelitian kiye tujuane nggo apa kyeh?
apa arep nuruna hibah ato pinjaman lunak nggo nambah modal home industri neng Tegal yah ?
angger kaya kuwe ocre banget, bisa nambah lapangan kerja cool nemen
"Kebenaranku kadang merupakan kesalahan, Kesalahan orang lain kadang merupakan kebenaran, Kebenaran hakiki hanya milik-Nya"
Reply
wong ana juga kan warga talang sing nggawe traktor kualitas apik, jeneng e Sebayu I, keren kang talenta ne wong2 tegal :josss:
gilang onta
Reply
(14-04-2010, 08:30 AM)Jaka Tarub Wrote: hebat ah tegal :cool:
worlbank nggawe penelitian kiye tujuane nggo apa kyeh?
apa arep nuruna hibah ato pinjaman lunak nggo nambah modal home industri neng Tegal yah ?
angger kaya kuwe ocre banget, bisa nambah lapangan kerja cool nemen

bank sing mbantu mengentaskan kemiskinan negara2 berkembang. Worldbank mesti survey ke kota-kota seluruh Indonesia trus ditarik go go memberikan gambaran umum indonesia. ora nang indonesia tok tapi nang negara2 berkembang liyane juga.

hibah n pinjaman? bingung aku angger ditakoni kiye. sing jelas angger bantuan ya mesti ana kepentingane. arane be Worldbank. mesti digawe nyilihi debt kolektore ya luwih serem sing BRI.... Guling-Guling

(14-04-2010, 11:27 AM)ontachez Wrote: wong ana juga kan warga talang sing nggawe traktor kualitas apik, jeneng e Sebayu I, keren kang talenta ne wong2 tegal :josss:

ihiyyyyyy... talang sung. traktor merek kubota kuwe kan kerjasama sing wes suwe karo jepang... Josss
"Nang TCC Tempate Nulis, Medang, Ndopok, Seduluran..."
Reply
kan ora kalah brarti, tegal be bisa gawe traktor sing berkualitas lho, yen dkembangna kan bisa ngedol maring kota kro kabupaten sebelah, nambah kas daerah jg kan..Es Teh
gilang onta
Reply
(14-04-2010, 11:27 AM)ontachez Wrote: wong ana juga kan warga talang sing nggawe traktor kualitas apik, jeneng e Sebayu I, keren kang talenta ne wong2 tegal :josss:

ana gambare pak de? muter-muter neng mbah gog ora nemu.

---------- tapi gara2 dadi wong tegal yahanu pernah kyeh pan dijak maring pabrik minyak atsiri ora sida gara2 pas takon2 asale yahanu sing tagal, bose keweden mbokan di*** soale jare ndeleng tok be bisa dadi duplikate.
- Berbagi Buat Mereka Tersenyum -
Reply
Quote:ana gambare pak de? muter-muter neng mbah gog ora nemu.

[Image: sm1mobil1eko5eps.jpg]

tau diulas nang kene
road to
6666th
Reply
weh...
jebule mang budi wis nggawe dopokan masalah "perbesian" tegal,
nyong juga nggawe dopokan nang subforum bisnis, judule metal works

hayuh, sing nduwe bisnisan wesi pada melu nimbrung.....
bisa lanjut nang kene apa nang tempate nyong
Reply
mooooo Klepon siap di luncurkan

Tegal Laka - laka moncer kotane

Kamu tak perlu memiliki segalanya untuk bahagia, karena yang kamu butuh hanya seseorang yang mampu buatmu tersenyum disaat terluka.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)