Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
laporan keuangan JJS GUCI
manteb denbaguz,,, Xixi
aning transparan kn akeh sing seneng,,,
aja ky sing ning TiPi2 lah,
ben TCC ngesuk luwih maju maning


Pertanda kecerdasan sejati bukanlah pengetahuan, tapi imajinasi.
(Albert Einstein, Fisikawan AS, 1879-1955)
Reply
angger bisa, mbuka rekening anyar bae nang BPR/BKK talang sing perek konter,ngetan titik kn??
angger sing tamades kayane laka potongane,
road to
6666th
Reply
#13
sisa ne dalah neng celengan semar um bagoozzz,,
endah mengko gampang nitil le qeqeqe
Reply
(07-04-2010, 08:53 PM)kuncen_server Wrote: sisa ne dalah neng celengan semar um bagoozzz,,
endah mengko gampang nitil le qeqeqe

wah,,untung ora di cekel um kuncen keh duite qeqeqe
ngetara kehh wes biasa o0ya,,,heheh.e...
Bersenang-senang Dahulu....
Berbahagia Kemudian...
Reply
#15
wah mantep emang den bagus, lanjut ah dikondisikan.. Nyengir

(07-04-2010, 07:33 PM)ibnu19 Wrote: angger bisa, mbuka rekening anyar bae nang BPR/BKK talang sing perek konter,ngetan titik kn??
angger sing tamades kayane laka potongane,
hiz mbuka rekening nang BPR-BKK Margadana baen, ngko setore maring mamake enyong owh Guling-Guling
a warrior doesn't beg for his life..
Reply
#16
his sutimine daning promosi Maen ora ngerti

mantep um den baguz Josss wehehehe beskem Tegal wis nduwe kas Push up
.:: my heart just for one girl ::.
MOZZERO PENYERAP TAR DAN NIKOTIN
Reply
cylok Wrote:hiz mbuka rekening nang BPR-BKK Margadana baen, ngko setore maring mamake enyong owh

iz...mamake ente sapa???
bu fat????
nyong sering mana

nang kana ana nok dika karo nok asri, rekan sejawate ente
road to
6666th
Reply
#18
^^ kyk ne ente wis akrab nu sering setor ng kono yahh Ngikik
iya bener kweh nitip she jok e cilok bae owhh, mbokata ana tambahan dana sekan mbokene cilok Nyengir
Our Long Journey Has Just Begun
Blog : Benihime
Reply
#19
Nok asri ya calon ipare darmono.. Ngikik
Neng ndi enake yah.. Aku ra patia mudeng perbankan sing pas..

Monggoh liyane..
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^
Reply
miki bar ketemu vivi, jebule vivi ya nang margadana jg
apa enake nang margadana bae??
dong denbaguz gelem riwa riwi ya nang BPR margadana bae
tp angger sungkan ya nang BPR talang jg luwih perek
pokoke golet sing laka potongane
road to
6666th
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)