Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
domain anyar
#1
monggoh seka sedulur TCC...
barang saiki nganggo domain anyar kesane pimen...??

monggoh di tulis neng ngisor kiye no junk please!!!

JosssJosssJosssJosss
saya suka siomay
Reply
bismillah... olih kesijix ora kyeh.....

aku sih mbuka lancar nemen...kenceng...mbuh karena nganggo smart apa priben...sing liyane jare durung pada bisa mbuka...

luwih enak dideleng saiki... http://www.tegalcyber.org ... simple... menarik... girang

suwung nggo maintenance team... !!! Es Teh
Reply
iyaaa enak kiye forume luwih slorot2 koneksine Ngikik maning

matur nuwun yaaaaa tim tcc hihi Salam sayang
...tak ada yang lebih bijak dari hujan bulan Juni, dihapusnya jejeak-jejak kakinya yang ragu-ragu di jalan itu... (Sapardi Djoko Damono)
Reply
syukur alhmd wes TCC saiki bs nggo server lokal,,
kiye mbuktikna produk lokal ora kalah karo produk luar negri Ngikik

kesan pertama mbuka klik kanan trz lgsg josss nemen, kenceng ah bagaikan kilat wuuuzzz,,,, Nyengir
manteb wes pokoke,,,
suwun kyeh nggo sutimin, sudarmo, kabeh sing wes dadik na serper TCC dadi lwh kenceng maning...

kyeh Es Teh


Pertanda kecerdasan sejati bukanlah pengetahuan, tapi imajinasi.
(Albert Einstein, Fisikawan AS, 1879-1955)
Reply
mayan....walaopon modeme nyong lemod nemen...kiya tak buka nang warnet jos gandos pisan...sing jelas luwih banter lah pokoke...Es Teh
Reply
#6
Budayakna klik suwun

Terus terang kiye.. nyong 2 ndino raine cembetut baen ning kantor.. ngutak ngutek awit ngingsor longan sampe gendheng pabrike nyong.. Apa sing salah, bisane sing liyane bisa nyong ora bisa.. Alhamdulillah... Saiki jam 11.45 waktu cikarang. Akhire nyonge bisa ketemu maning karo TCC tercinta.. Sungguh angel diungkap nganggo kata2...

[Image: qs1noz.jpg]
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^
Reply
wow,,nang warnet keh??
kiye wes server lokal ya??
pantesan,,,wingi tak buka ora isa,,siki tah isa ,,,qeqeqe
Bersenang-senang Dahulu....
Berbahagia Kemudian...
Reply
#8
nyong urung njajal keh...
tapi kayonge lancar, beres wis :keprokpramuka:
.:: my heart just for one girl ::.
MOZZERO PENYERAP TAR DAN NIKOTIN
Reply
WhuuuuuuuuuuZzz . . . .
Slorooot,banter um . . .
Karo serper impor hebat lokale,tapi mudah mudahan kaya kye trus ya . . .
DON'T JUDGE A BOY BY HIS KOLOR
Reply
weitsssssss akhire nyong bisa buka tcc girang

sing ta rasakna sih meskipun kiye lagi drop koneksi ku, tapi esih luwih bnter seka sing wingi Es Teh
"we cannot make an omelet without cracking the eggshell"
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)