Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
promosi maning
sedulur sing lg pada nang tegal sapa bae??

pan ana acara go ngesuk, sori rada mendadak, ide ne jg metu bengi kiye pas nyong smsan karo ketua TCC ne

dina : minggu, 11 april 2010
jam : 13.00 WIB
tempat : gedung DPRD Kota Tegal (pesene ketua TCC)
acara : diskusi/bincang-bincang ringan

dresscode : kaos TCC sing sing warna ireng (angger urung duwe ya bebas)


kiye mengko niate pan dipoto sisan, karo nenteng/nyekeli radar tegal terbitan sabtu 9 april 2010

trus pan dilebokna nang metro rahat radar tegal, ben TCC semakin dikenal,khususe nang warga tegal

arane promosine kudu gencar, sitik-sitik mbuapa sing penting sering muncul/diekspos

maturnuwun

JosssJosssJosss
road to
6666th
waduuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhh asline wingi bengi pan balik, cuman mung karena laka kanca sing nang tegal akhire ora balik. lah ya, ora melu maning Nangis
...tak ada yang lebih bijak dari hujan bulan Juni, dihapusnya jejeak-jejak kakinya yang ragu-ragu di jalan itu... (Sapardi Djoko Damono)
#3
Wah.. syiiiip.. Melu nyyemangati wes..
Ditunggu potone.. Beres kiye kang ibnu...
Yen perlu digawa kabeh wong sapasar esuk.. Ngikik
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^
:(( haduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu laaah ndandak yaa, pengeeeeeeeeeeen meeeeeeeeelllllluuuuuuuuuu :((
"we cannot make an omelet without cracking the eggshell"
#5
sing ora bisa melu, dongane bae. kyeh ide murni saka kang ibnu. beres kang....

muga2 server cepet mari... aamiin...
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
amin ya robbal alamin.. nyong tah ndongakna terus um mendah gelis sehat, melas nemen maring tim sing nanganine.. Amin
...tak ada yang lebih bijak dari hujan bulan Juni, dihapusnya jejeak-jejak kakinya yang ragu-ragu di jalan itu... (Sapardi Djoko Damono)
olih usul beleh kang???

mung saran tok, monggoh ning apik ya suwun, ora apik ya ora papa,,, Nyengir
bs bleh kang dong kwe acara ne minggu esuk bae jm 7-8, alasane;
1. akeh wong sing lg pd weeken ning kono, otomatis bs dadi ajang promosi jg kn?
2. dewek butikna lgsg maring warga tegal sing ning kono kon mlebu TCC lgsg.
3. ning bs ana member anyar sing lgsg dftr dt4, trz dipoto dgn mksd kyeh mlebu TCC gmpg ora ribet,buktik na jg dewek duwe member ning tegal ning dunia asli ora mung ning dunia maya tok
4. ning bs sing dijaki cah2 enom ndisit sing wes rada paha teknologi,nembe sing liyane nysul.

mgkn kwe saran sing terlintas, maap kye ak ora bs teka,esih nang jogja,ak berdoa bae ben acara ngesuk sukses ya,, Amin


Pertanda kecerdasan sejati bukanlah pengetahuan, tapi imajinasi.
(Albert Einstein, Fisikawan AS, 1879-1955)
wah kayonge apik idene kang ade,,tapi kan kue rame nemen,,pimen pan narik uwonge lho...
kudu ana strategi khusus,lagian juga jare kan pan bincang2 rapat oya??
Bersenang-senang Dahulu....
Berbahagia Kemudian...
#9
waduk yanu neng jogja ngesuk,,,

yawes sukses yak...
saya suka siomay
#10
kuwe waktune nyesuaikna sing ana ning tegal, kang ade. dicoba wis ngesuk maring mana. ngko tak jak um ibnu

suwun sarane
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com


Forum Jump:


Users browsing this thread: