Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Permios sedulur kabeh
Smile 
nggo sedulur ning TCC kenalna kyeh salaman
nama : White-guardian
umur : 29 th(wis madan tuaNyengir)
jk : lanang tulen..len...
asal : tegal
domisili : blk M alias mejasem :)
pekerjaan : saiki tesih nguli nang pabrik swasta
alasan gabung : pengen + tali silaturahmi karo kanca TCC

sekian perkenalan saya dan terima kasih (posisi pidato mode +ON) Nyengir

Josss
Produk kota Tegal ASLI
http://www.ku-va.org
#2
wooooo

welkame kang guardian, melu nyambut kyeh. anane Medang karo Klepon tok Nyengir

dipenak ning kene ya kang...
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
makasih kang akhdaafi,esuk2 disambut Medang + Klepon kayong pas nemen tak santap ndisit aaah Ngelih
Produk kota Tegal ASLI
http://www.ku-va.org
#4
oh ya kang, ngelingna tok kyeh, ngapurane ya. jaba pan mbales postingan sing persis ning nduwure, ora usah nganggo "quote". dihapus bae. arane etika jaba ngobrol ning forum kiye Nyengir
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
upss... sorry yah kang Weee
maksih bimbingane Es Teh
Produk kota Tegal ASLI
http://www.ku-va.org
wah,,um guardian angle...ahhaha,,,
welkom ya um...
aran asline sih sapa um??? Es Teh
Bersenang-senang Dahulu....
Berbahagia Kemudian...
#7
Welkam neng TCC Es Teh
Aja klalen posting sing akeh lan manfaat neng kene Medang
"Kebenaranku kadang merupakan kesalahan, Kesalahan orang lain kadang merupakan kebenaran, Kebenaran hakiki hanya milik-Nya"
#8
Duh ngundange mandan angel kiye... Ngikik

Welkom wis mas guard..
Suwun wis gelem gabung ning kene..
Aja klalen dijaki jakwir2 liyane sing urung gabung,,,
Es Teh
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^
biasa kanca2 ngundang yanu anto Mejeng nemen
tulung bimbingane yah eben bisa bermanfaat nggo TCC hehe
selamat datang
selamat bergabung ya um white guardian

dark lord karo black guardian dijak sisan oh
road to
6666th


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)