Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tennis!!
heran.. manjing maring subforum Olahraga, isine kur bal2an tok... laka olahraga liyane apa??? Xixi

yuh ngomongi jenis olahraga sing liyane...
kebetulan "baru2 ini" (tegale apa sih... "anyar2 kiye.."?? kayonge ora pass) aku njajal maen tennis... nang kantor ana lapangane soale... heheh..

nah... sing nang jakarta, ana sing doyan tennis ora?? angger ana, kapan2 TCC regional Jakarta maen tennis bareng yuuh... Nyengir
Reply
ajaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tenis sing beneeeeeer ooowwwwhhh Palu2nan
"we cannot make an omelet without cracking the eggshell"
Reply
yuh dolan oh mene..ngko tak ajari....


diajari njukuti bal-e tok mbuapa.... Ngacir
Reply
rakete tukokna ya om doomengaran.... eh salam om demangaran....heheh..

aku ra kuat tuku ne.,.. karo ngangkate dadine ora dolanan.... NyengirNyengir:
Setiap Kesuksesan berawal dari Usaha
Usaha bermula dari Cita - cita
Cita - cita Berawal dari Mimpi
Mimpi Bermula dari Tidur
Tidur dulu ahh..
biar Sukses....
Reply
ya angger ana sing nduwe siji maning tah gampang... ente tinggal melu baen oh um protlon... engko tinggal nyilih...
asal pas liyane pada main, ente sing njukuti bal karo nyuguhna Es Teh ya.... Ngikik maning

guyon ish... pokoke sapa baen sing pengen dolanan tennis.. mbuh genaunan tok mbuapa... insyaAllah aku siap melu... aku ya esih genaunan ka, asal nimpuk baen... Ngikik
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)