Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sing pengin dadi donatur TCC monggo...
nyong melu dadi donatur tp bayare mgko 4 wulan pisan mbu apa ya um?
Wong ndeso sg ora pengin Gaptek.. jakwir2 warahi nyong y, eben nyong aja Gaptek
Reply
#12
monggoh um pegeg. kae langsung ditransfer ning rekening kana ya. ngko jaba wis kirim, tulung sms maring sing duwe rekening atawa njenengan gawe postingan ning kene Merdeka
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
Reply
um, ana rekening mandiri ora ya? mbokan ana owh, aku njaluk endah bisa transfer via ATM. dang awan-awan maring bank kayong sungkan. wayahe istirahat awan pengine turu qeqeqe
per bulan maret Insya Allah. soale RekBer kena adm 5.000,- eman2 qeqeqe
suwun.
andri_1801,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Oct 2010.
Reply
monggo bisa maring rekening e aku selaku bendahara,,

rekening Mandiri
no rek 1360007691832
a. n. Annisa Ayu Yunita
aja klalen sms aku dong sawise transfer neng 085842079393
suwun
Annisa Ayu Yunita
a.k.a ayunii
BLOG|| FB||YM
Reply
Saran, di nenin alamat e-mail juga nganggo konfirmasi pembayaran. Umpamane sing angger transfer nganggo internet banking. Ben mengko bukti transfere langsung kekirim. Suwun
Pengen bisa ngembangna IT'ne Kabupaten karo Kota Tegal

Web: http://infotegal.com
Twitter: http://twitter.com/infotegal
FB: http://on.fb.me/infotegal
E-Mail: infotegal[at]gmail[dot]com
YM: infotegal
Reply
alamat email kang? annisa.ayuni[at]tegalcyber.org
tp q urung nyoba e-banking.. laka k0neksi.. hehe
Annisa Ayu Yunita
a.k.a ayunii
BLOG|| FB||YM
Reply
um,,aq pengin dadi donatur kyeh,,mumpung esih dimein rezeki daning gusti Alloh..
Ngko aq ngabari mba e dang wis transfer...
Es Teh
urip bareng-bareng
Reply
Yongkruuuuuu wis lah.... kanggo jakwir TCC yuh pada donasi ben TCC tetep eksis. denteni transfere Yanu Yaaa.....
hidup adalah senda gurau
Reply
Josss ndisit ah um dukri...
urip bareng-bareng
Reply
#20
semoga Allah SWT mein balasan setimpal kro niat n donasi e jakwir2 kabeh yahh ...
Amin

Dan inilah pesan Nabi :
"Belilah semua kesulitanmu dengan sedekah"
"Obatilah penyakitmu dengan sedekah"
"Perbanyaklah sedekah, sebab sedekah dapat memanjangkan umur"
"Bersegeralah sedekah, sebab bala tidak pernah mendahului sedekah"

Khalifah Ali juga menasihati:
"Pancinglah rezeki dengan sedekah"

sukses n bahagia selalu nggo njenengan kabeh ... Jaya TCC Merdeka
Our Long Journey Has Just Begun
Blog : Benihime
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)