Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sing pengin dadi donatur TCC monggo...
Saran, di nenin alamat e-mail juga nganggo konfirmasi pembayaran. Umpamane sing angger transfer nganggo internet banking. Ben mengko bukti transfere langsung kekirim. Suwun
Pengen bisa ngembangna IT'ne Kabupaten karo Kota Tegal

Web: http://infotegal.com
Twitter: http://twitter.com/infotegal
FB: http://on.fb.me/infotegal
E-Mail: infotegal[at]gmail[dot]com
YM: infotegal
Reply


Messages In This Thread
RE: Sing pengin dadi donatur TCC karo iuran khusus pengurus monggo... - by infotegal - 02-03-2011, 08:29 AM

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)