Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sing pengin dadi donatur TCC monggo...
um,,aq pengin dadi donatur kyeh,,mumpung esih dimein rezeki daning gusti Alloh..
Ngko aq ngabari mba e dang wis transfer...
Es Teh
urip bareng-bareng
Reply


Messages In This Thread
RE: Sing pengin dadi donatur TCC monggo... - by Afif - 26-03-2011, 12:34 AM

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)