Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sing pengin dadi donatur TCC monggo...
#21
Izz...temenan kuwe sutimin kuwe kayong ana mambu2 Islami sung...
pentol wis ah.... Ngikik

Yuh ah sapa sing pengin nyumbang/sedekah nggo TCC langsung bae bat bet langsung bae zag zeg...
ben olih donga skang sutimin lan sesepuh Amin
.:: my heart just for one girl ::.
MOZZERO PENYERAP TAR DAN NIKOTIN
Reply


Messages In This Thread
RE: Sing pengin dadi donatur TCC monggo... - by Barrezta - 26-03-2011, 02:33 PM

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)