Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sing pengin dadi donatur TCC monggo...
#25
laporane bisa dideleng ng kene um, transparan, terbuka, akuntabel, insya Allah bisa dipertanggungjawabkan dunia akherat Nyengir

http://tegalcyber.org/laporan-keuangan-tcc-f-157.html
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
Reply


Messages In This Thread
RE: Sing pengin dadi donatur TCC monggo... - by akhdaafif - 30-05-2011, 09:47 AM

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)