Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sing pengin dadi donatur TCC monggo...
(11-04-2010, 10:29 PM)Barrezta Wrote: monggo bisa maring rekeninge bendahara,,

rekening Mandiri
no rek 1360007691832
a. n. Annisa Ayu Yunita
aja klalen sms AYuni dong sawise transfer neng 085842079393

terus yen misale ana sing berminat pan dadi donatur nggo TCC dipersilahkan.. rincian singkat tentang donatur:

Quote:- nyumbang per wulan Rp. 10.000 dibayar per 3 bulan (Rp. 30.000)
- donatur olih fasilitas luwih dibanding member biasa, donk pengin luwih jelas bisa PM nyonk mbuh takon MinAp (ketua TCC)

kiye penjelasan fasilitas sing bisa dinggo Donatur TCC:

Quote:myBenihime Wrote:

1. bisa edit/delete postingan e dewek [yen kiye di approve brarti user biasa ora bsa edit postingan] --> Ora sida

2. maks reputation member biasa per ngirim 2 point yen donatur bsa sampe 5 point ato lebih n dengan max ngirim per hari member biasa 3 donatur bsa 5 ato lebih
Quote:tambahan skang cylok:
user biasa: 2 dgn maks dlm 1 hari adl 1x
donatur: 5 dgn maks dlm 1 hari adl 3x

3. message quota ne di gedeni yen member biasa mung 20, donatur bsa 50 ato lebih

4. Bisa ngirim warning maring useer liane dimana member biasa ora bsa

5. Bisa ndeleng Invisable member biasa --> revisi skang cylok

6. Bisa ngerate Thread

7. aq pengin user donatur sing bsa gawe Signatur, member biasa ora diwenei hak nggo nyertakan signatur tp aq durung nemu neng bag. ndi sing bsa ngatur kiye

8. bisa nggawe polling


NB:
- fasilitas liyane nggo donatur bisa ana maning-->nyusul
- mohon partisipasine nggo kemajuan TCC
- sing esih pengin takon bisa posting neng kene (aja OOT)
- nggo sutimin, bisa diedit/tambahi angger ana sing kurang len
- DILARANG NGRUNTAH (NGE-JUNK) NENG TRIT KIYE!


matursuwun.

TCC Team.
kang sedulur ... nang forum kye ana sing ngadol kelambi tegalcyber ora sih


TEGAL
Reply


Messages In This Thread
RE: Sing pengin dadi donatur TCC monggo... - by teguhsucianto - 02-02-2012, 01:36 PM

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)