Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sing pengin dadi donatur TCC monggo...
#2
Sing pernah ditakokna tentang dopokan kiye:

kuncen_server Wrote:ana rekening BCA ora bar?
jawabane: sementara urung ana, ngko ngenteni update info sekan um warteg (bendahara TCC).

vinita_chandani Wrote:kuwe nggo perngurus kanan apa kiri?
jawabane: nggo kabeh pengurus wajib, member biasa sukarela

anyamuk Wrote:ader transfer 10 ewu bisa um?
jawabane: angger non BCA bisa, minimal 10ewu, bisa bae transfer nggo pirang wulan sekalian.

wongdemangaran Wrote:um barrez, nomere sampeyan endi?
jawabane: 081575456244, kae neng trit ya wis ana um.

budiofortuner Wrote:donator transfere maring sapa um?
jawabane: maring nyonk ndisit sementara, kae neng nduwur wis ana, donk ana perubahan ya ngko bakal diganti.

poci Wrote:pimen angger dibayar maring kordinator masing2 wilayah?
nah koordinator kuwe mau sing nransfer maring pusat utawa wong sing nyekel duit....pime kuwe?

jawabane: luwih angel kayane, soale kiye eben dadi layanan satu atap, dadi ora kangelan. koordinator wilayah juga tempate adoh2, apa gelem kon muter njaluki siji2 apa ente2 marani nggawa duit? dadi mending langsung bae maring pusat kecuali, beskem per wilayah wis ana manajemen sing rapi lan jelas.

hitamputih Wrote:enake donatur apa?
jawabane: waca ndisit trite ya tong.

auzhee Wrote:lah misale aku ora nduwe rekening pan mbayare piben um?
jawabane: sing urung nduwe rekening bisa nyumbang maring beskem masing2.. silakan hubungi/pm hangsipe beskem, mabes Tegal: ibnu19/denbaguz.

pinkpong Wrote:aku pengen ouh um .. emange piranan c ?
jawabane: minimal 10 ewu nok, tp angger esih sekola ya mending duite ditabung bae yak.. suwun angger pan nyumbang, tp luwih apik ditabung bae wis, mbokan mengko ana perlu.

fisuharoh Wrote:Lha ngko duite nggo apa bae kang??
jawabane: duite nggo kegiatane TCC kang fisuharoh. ana promosi gawe poster, gawe stiker, sponsor kegiatan, workshop, maintenance dsb.

Silakan angger esih ana sing pengin takon tapi sing urung ana neng kene monggo, donk wis ana bakal dibusek. Weee
.:: my heart just for one girl ::.
MOZZERO PENYERAP TAR DAN NIKOTIN
Reply


Messages In This Thread
RE: Sing pengin dadi donatur TCC karo iuran khusus pengurus monggo... - by Barrezta - 19-04-2010, 06:11 PM

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)