Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sing pengin dadi donatur TCC monggo...
semua kan sudah jelas ada di laporan keuangan TCC..
http://tegalcyber.org/laporan-keuangan-tcc-f-157.html
(11-04-2010, 10:29 PM)Barrezta Wrote: NB:
- sing esih pengin takon bisa posting neng kene (aja OOT)
- nggo sutimin, bisa diedit/tambahi angger ana sing kurang len
- DILARANG NGRUNTAH (NGE-JUNK) NENG TRIT KIYE!
Annisa Ayu Yunita
a.k.a ayunii
BLOG|| FB||YM
Reply


Messages In This Thread
RE: Sing pengin dadi donatur TCC karo iuran khusus pengurus monggo... - by Ayunii - 10-10-2010, 10:03 PM

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)