Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sing pengin dadi donatur TCC monggo...
nyong melu dadi donatur tp bayare mgko 4 wulan pisan mbu apa ya um?
Wong ndeso sg ora pengin Gaptek.. jakwir2 warahi nyong y, eben nyong aja Gaptek
Reply


Messages In This Thread
RE: Sing pengin dadi donatur TCC karo iuran khusus pengurus monggo... - by pegeg - 12-11-2010, 06:40 PM

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)