Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sing pengin dadi donatur TCC monggo...
#12
monggoh um pegeg. kae langsung ditransfer ning rekening kana ya. ngko jaba wis kirim, tulung sms maring sing duwe rekening atawa njenengan gawe postingan ning kene Merdeka
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
Reply


Messages In This Thread
RE: Sing pengin dadi donatur TCC karo iuran khusus pengurus monggo... - by akhdaafif - 12-11-2010, 07:50 PM

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)