Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sing pengin dadi donatur TCC monggo...
monggo bisa maring rekening e aku selaku bendahara,,

rekening Mandiri
no rek 1360007691832
a. n. Annisa Ayu Yunita
aja klalen sms aku dong sawise transfer neng 085842079393
suwun
Annisa Ayu Yunita
a.k.a ayunii
BLOG|| FB||YM
Reply


Messages In This Thread
RE: Sing pengin dadi donatur TCC karo iuran khusus pengurus monggo... - by Ayunii - 12-02-2011, 11:56 AM

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)