Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Forum Nganggo bahasa Tegal
Assalammualaikum Wr.wb Jakwir...

Nyonk mbene rampung gawe terjmahan bahasa tegal nggo forum iki.. nah, tulung di cek yak... carane :
1. maring halaman ngarep sing ana SB ne...
2. Langsung maring ngisor pojok kanan,klik sing ana Tulisan English/indonesia , ganti BAHASA TEGAL

nah, otomatis bakal nggo bahasa tegal sing tak translate dewek... NyengirNyengir

Mbokan ana sing kurang berkenan apa ana kekurangan, soale nyonk ana beberapa kata 2 sing nyonk ora ngerti bahasa tegale apa... yuh.. mbantuni.... suwun...

Klepon karo Nyate ndisit

NB: Aja Nyepam, lan Aja mengandung Sara yak.....
Dong nemukna Kalimat sing hurung bener, tulung di mein tranlate karo Posisi kata kue ana nang ndi yak.. ben nyonk nggoleti ne gampang.. suwun kang/mbak yu...
Setiap Kesuksesan berawal dari Usaha
Usaha bermula dari Cita - cita
Cita - cita Berawal dari Mimpi
Mimpi Bermula dari Tidur
Tidur dulu ahh..
biar Sukses....
Reply
wuihhhh mateb nemen ah um prot,,,,

kesan pertama ndeleng kayong rada primen ngonong,,,
jebule ning bhs indo di yegal na dadi ne ky kwe ya,,,

Beres Jon! nggo um prot,,
Es Teh


Pertanda kecerdasan sejati bukanlah pengetahuan, tapi imajinasi.
(Albert Einstein, Fisikawan AS, 1879-1955)
Reply
iah kang.... dong nganggo inggris malah semrawut... Ngikik maning tulung kritik lan sarane kang.... secepate bisa diubah ngko
Setiap Kesuksesan berawal dari Usaha
Usaha bermula dari Cita - cita
Cita - cita Berawal dari Mimpi
Mimpi Bermula dari Tidur
Tidur dulu ahh..
biar Sukses....
Reply
The following 1 user says Thank You to Pro_T_Lon for this post:1 user says Thank You to Pro_T_Lon for this post
adebian (04-12-2010)

nah kiye, sing suwun dong bisa di tegal na? bisa ora??

trus ttg new post kae,, Es Teh
"we cannot make an omelet without cracking the eggshell"
Reply
okeh kang...

suwun nggo sarane yak... di tampani...
Setiap Kesuksesan berawal dari Usaha
Usaha bermula dari Cita - cita
Cita - cita Berawal dari Mimpi
Mimpi Bermula dari Tidur
Tidur dulu ahh..
biar Sukses....
Reply
#6
wah mantep kyeh Beres Jon!

request:
>>neng ngingsor profil:
- Thanks Given ganti Mein Suwun
- Thanks Received ganti Olih Suwun
- gabung (kudune G gde) diganti Manjing
- Reputasi diganti Rapote
- Tingkatan Peringatan diganti Dibegiz

>>neng larikan paling ngingsor trit:
- Terlawas ganti Lawas baen trus Teranyar ganti Anyar
- Selanjutnya diganti Selanjute [ "nya" diganti "e"]

>>neng Balasan Cepat --> gnti Mbales Cepet
- Pesan ganti Pesen
- Iki diganti "Kiye"
- Sisipna ganti Nganjatna
- Thread ganti Dopokan

>>neng tombol quick reply:
- Posting Balasan ganti Mbales Posting
- Tampilan Posting ganti Ndeleng Posting

>>neng sing bansane print/mail/langganan:
- Kirim Thread iki maring Kanca ganti Kirim Dopokan Kiye Maring Kanca
- Berlangganan maring thread iki -->ganti Langganan Maring Dopokan Kiye

>>neng pilihan moderasi:
- Thread --> ganti Dopokan
- Rubah / Tampilna Catatan Thread --> ganti Ngganti / Ndeleng Catetan Dopokan
- Buka / Gembok -->ganti Mbuka / Nggembok
- Busek --> ganti Mbusek
- Busek Posting Tertentu --> ganti MBusek Postingan sing Dipilih
- Pindahna / Salin --> ganti Mindahna / Nyalin
- Sisipna / Culna --> ganti Nganjatna / Ngeculna
- Pisahna --> ganti Mindahna
- Gabungna --> ganti Nggabungna
- Gabungna Posting Tertentu --> ganti Nggabungna Postingan sing Dipilih
- Busek Alihan --> ganti Mbusek Caloan
- Busek Semua Langganan --> ganti Mbusek Kabeh Langganan

>> neng kolom footer karo copyright orasah diganti ben ajeg bae sing versi Linggis
- Digerakkan oleh balakna maning bae --> Powered By

sementara kuwe ndisit wis Nyengir
.:: my heart just for one girl ::.
MOZZERO PENYERAP TAR DAN NIKOTIN
Reply
suwun kang barez... moga secepate bisa di ganti yak.... NyengirNyengirNyengir

maap dong akeh kekurangan..
Setiap Kesuksesan berawal dari Usaha
Usaha bermula dari Cita - cita
Cita - cita Berawal dari Mimpi
Mimpi Bermula dari Tidur
Tidur dulu ahh..
biar Sukses....
Reply
wah tambah bae kiye tcc mantep, ya wis gud luck um protol hehe
...tak ada yang lebih bijak dari hujan bulan Juni, dihapusnya jejeak-jejak kakinya yang ragu-ragu di jalan itu... (Sapardi Djoko Damono)
Reply
#9
[Image: 0f79ff6ccaf81200904fb6fa9fd639b64g.jpg]
[Image: 0bbf91af667a698611d2e7bdaed6fc8d4g.jpg]

kondisikan okeh Josss
a warrior doesn't beg for his life..
Reply
oia kang... segera dikondisikan.. digarap wengi kiye.. nek ra dina minggu.. soale lagi pan UTS>..
Setiap Kesuksesan berawal dari Usaha
Usaha bermula dari Cita - cita
Cita - cita Berawal dari Mimpi
Mimpi Bermula dari Tidur
Tidur dulu ahh..
biar Sukses....
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)