Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
assalamu alaikum,
barrezta lan poci > aku uwis absen ke neng beskem semarang Nyengir

jaka tarub > makasih om Ngikik sip engko tak posting kabeh masalah seputar tegal ya om...
siluet jingga
weh,,asik keh,,wong tegal sing nang smarang nambah maning,,,
welkom2,,, Es Teh
Bersenang-senang Dahulu....
Berbahagia Kemudian...
#13
welkam nok. digawe penak ning kene ya. kae kancane kabeh diundangu mene oh Nyengir
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
tengkyu om...Nyengir
ngerek

nitip postingan http://tegalcyber.org/thread-1349.html
siluet jingga
selamat bergabung
mas boi dijaki juga oh
aja klalen yak
road to
6666th
ibnu > mas boi siapa yach? mbuh kuwe ora kenal Guling-Guling

wes lah masa lalu aja di bahas isin ngerti Week Nangis
siluet jingga
welkom ning TCC mba

akeh kanca sing wadon ning kene,,, Ngikik

monggoh di enak bae ning kene ya,,,

Josss


Pertanda kecerdasan sejati bukanlah pengetahuan, tapi imajinasi.
(Albert Einstein, Fisikawan AS, 1879-1955)
met gabung mbak Es Teh
rantauan semarang juga yak??semarange ngendi kye??
Enaknya kalau jadi bujangan
Hidup bebas bagai burung terbang
Kantong kosong tidak jadi persoalan

(H.Rhoma Irama)


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)