Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pengin Dadi Humas ^^
Sedulur TCC, nyong kepengen sung dadi humas e TCC nggo majukna forum kiye. staf e ngonong lah. tapi enyong esih nubi nubi pimen ngonong. njaluk sarane ya. kapan oprek e go penguruse ya?

tulung ya um2 diwei pencerahan aja diwei Balang Sendal
"Nang TCC Tempate Nulis, Medang, Ndopok, Seduluran..."
tak dukung um bud, selama demi kemajuan e TCC laaah..Es Teh
gilang onta
#3
suwun wis pengin kontribusi nggo TCC...
takon minAp bae njajal..
.:: my heart just for one girl ::.
MOZZERO PENYERAP TAR DAN NIKOTIN
(13-04-2010, 12:48 AM)Barrezta Wrote: suwun wis pengin kontribusi nggo TCC...
takon minAp bae njajal..

iya um. ngko di obrolna luwih lanjut sama min ap........ :)
"Nang TCC Tempate Nulis, Medang, Ndopok, Seduluran..."
kang bud....
kang bud....

humas sintesa iya...
pan nyalon humas TCC...

emang humas sejati sampeyan....

tak dukungJosss

mengko angger ana pemilu nggo pemilihan staf humas TCC, aku sing milih sampeyan pertama. okeh??Nyengir
hidup ini dimulai ketika kita memulai hidup itu sendiri.
Quote: Barrezta: Mbesuk-mbesuk maning aja ngutip komentar sing nang nduwure dewek persis ya... tulung dieling2 karo waca neng peraturan umum TCC, apamaning sing dikutip dawa. Kye berlaku nggo kabeh member.

(13-04-2010, 12:55 AM)Rageh Wrote: kang bud....
kang bud....

humas sintesa iya...
pan nyalon humas TCC...

emang humas sejati sampeyan....

tak dukungJosss

mengko angger ana pemilu nggo pemilihan staf humas TCC, aku sing milih sampeyan pertama. okeh??Nyengir

humas sejati. sing penting aja humes.... Ngikik maning
ente juga gar! humas sejati sintesa juga. mantap
"Nang TCC Tempate Nulis, Medang, Ndopok, Seduluran..."
delat maning humas sintesa pensiun....

giliran menghumaskan TCC....

Josss
hidup ini dimulai ketika kita memulai hidup itu sendiri.
#8
kumpul yuh um,ente neng jakarta oh yaa,,
mbokan ana sing bisa di kerjak na neng kene,,
kebetulan mas beni karo om jablud kosane ya cedekan,,
bisa nggo anggon dolan karo diskusi mengnai TCC Josss
(13-04-2010, 01:11 AM)kuncen_server Wrote: kumpul yuh um,ente neng jakarta oh yaa,,
mbokan ana sing bisa di kerjak na neng kene,,
kebetulan mas beni karo om jablud kosane ya cedekan,,
bisa nggo anggon dolan karo diskusi mengnai TCC Josss

jakartane endi um??

mantabs kyeh.....
namabah paseduluranJosss
hidup ini dimulai ketika kita memulai hidup itu sendiri.
#10
kapan2 dolan maring beskem salemba um,neng tempate Om Jablud,,,
Cedek Rutang SAlemba,,mbahas kemajuan TCC sing sing perantauan,,
Sebenere akeh dedengkot TCC kiyeh neng kene,tapi sibuuuuukk kabeh,,
Tulung nggo liyane sing neng jabodetabekbangor perkuat tali silaturahmi,,
Josss


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)